Schuller festőhenger Topline 25cm

Elérhetőség Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
2023.12.7
Kód: 26253
2 490 Ft
Schuller festőhenger Topline 25cm
Szallitasi garancia
Szállítási garancia
Ha sérült, cseréljük!
Ajándékot adunk
Ajándékot adunk
minden rendeléshez
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon
Másnapi kiszállítás
Akár másnapi kiszállítás
bárhova Magyarországon

100% kiváló minőségű sodort poliamid szál, igen robusztus csúcsminőségű henger, oldószerálló, folyadékbiztos, finomszálas struktúra, fal- és homlokzatfestékekhez ajánljuk minden fajta felületen

BUNDÁZAT:

Az újonnan kifejlesztett végtelenített szálú poliamid bunda bármilyen strukturált felülethez alkalmas. A bundázat előnye a szinte teljesen szösz- és struk- túramentes munkavégzés, melynek végeredménye egy egyenletes és sima fe- lület. Az első használat előtt langyos vízben jól ki kell mosni a bundát

A henger kitűnő festékfelvevő és -leadó képessége döntő a kiemelkedő fedőképesség elérésében. Végül, de nem utolsó sorban az egyszerű kezelés és könnyű tisztítás teszi a TOPLINE festőhengert egy abszolút profi festőszerszámmá.

OLDALNYÍRÁS:

A TOPLINE festőhengereknél is bevezettük a hengerszélek oldalnyírását, melynek köszönhető a kiváló, csíkmentes felületképzés.

A párnázott TOPLINE hengerek esetében pedig a jól bevált íves kialakítású oldalzárást alkalmazzuk. Ennek köszönhetően még a belső sarkok esetében is kiváló fedési eredmény érhető el, külön előfestés nélkül is.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: