Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-92/351-701

Schuller festőhenger Topline 25cm
Schuller festőhenger Topline 25cm
2 490 Ft

Schuller festőhenger Topline 25cm

Raktáron   (1 db)
2 490 Ft
Részletek

100% kiváló minőségű sodort poliamid szál, igen robusztus csúcsminőségű henger, oldószerálló, folyadékbiztos, finomszálas struktúra, fal- és homlokzatfestékekhez ajánljuk minden fajta felületen


BUNDÁZAT:


Az újonnan kifejlesztett végtelenített szálú poliamid bunda bármilyen strukturált felülethez alkalmas. A bundázat előnye a szinte teljesen szösz- és struk- túramentes munkavégzés, melynek végeredménye egy egyenletes és sima fe- lület. Az első használat előtt langyos vízben jól ki kell mosni a bundát


A henger kitűnő festékfelvevő és -leadó képessége döntő a kiemelkedő fedőképesség elérésében. Végül, de nem utolsó sorban az egyszerű kezelés és könnyű tisztítás teszi a TOPLINE festőhengert egy abszolút profi festőszerszámmá.


OLDALNYÍRÁS:


A TOPLINE festőhengereknél is bevezettük a hengerszélek oldalnyírását, melynek köszönhető a kiváló, csíkmentes felületképzés.


A párnázott TOPLINE hengerek esetében pedig a jól bevált íves kialakítású oldalzárást alkalmazzuk. Ennek köszönhetően még a belső sarkok esetében is kiváló fedési eredmény érhető el, külön előfestés nélkül is.

Adatok
Cikkszám
26253