Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-92/351-701

 SOUDAL Soudabond easy ragasztóhab pisztolyhab 750ml
SOUDAL Soudabond easy ragasztóhab pisztolyhab 750ml

SOUDAL Soudabond easy ragasztóhab pisztolyhab 750ml

Raktáron   (10 db)
Kiszerelés
Részletek

Gyors kötési idejű, nagy kiadósságú poliuretán ragasztóhab, kültéri és beltéri felhasználásra, habbeton és lyukacsos tégla, gipszkarton és hőszigetelő táblák ragasztásához

Jellemzői:

 • Gyors kötési idő jellemzi, teljes kötés 60 perc után (20⁰C és 65% relatív páratartalom mellett)
 • Nagy kiadósságú: 8-12 m²-re elegendő (max. 30mm vastagságú szigetelőhab esetén)
 • Kiváló hő- és hangszigetelő anyag
 • Kitűnően tapad a legtöbb építőipari felülethez: vakolat, beton, gipsz, fa, fém és műanyagok, megtapad a függőleges felületeken is
 • Festhető

Alkalmazási terület

 • Kitűnő ragasztóerő szinte minden építőipari alapfelületre (beton, tégla, fém, polysztirol, bitumenes lemezek), kivéve: PP, PE, PTFE és szilikon.
 • Alkalmas szigetelő lemezek széles skálájának ragasztására. 
 • Tégla és habbeton válaszfalak ragasztásához.
 • Üregek , hézagok kitöltésére. 
 • Gipszkarton táblák ragasztásra.

Felhasználás

 1. Gipszkarton lemezeknél: a felület legyen tiszta pormentes és zsírmentes, de nedvesített. Válassza le a felületről a laza és könnyen eltávolítható anyagokat használat előtt /pl. régi puhhab ill. szigetelő anyagok/. A flakont adagoló csőrrel lefelé tartsa 1-2 cm-re a felülettől, majd húzzon kb. 2 cm átmérőjű ragasztócsíkot a panel széleire, kb. 3cm-es oldaltávolságot tartva, majd középre cikk-cakkban, úgy hogy a ragasztó a felület min 40%-át befedje ragasztáskor. 5 perc elteltével illessze a táblát a falhoz és finoman nyomja a felülethez egy percen keresztül.  A panel még 8 percig igazítható. 1 óra után vakolható, festhető. A köztes területek kitölthetők Soudabond Easy-vel. A megkötött anyag csiszolható és késsel vágható.
 2. Szigetelő tábláknál: Ha a szigetelő anyag vastagsága több mint 15 cm, akkor mechanikai rögzítés is szükséges. A panel alsó és felső szélétől 3 cm-re húzzon végig egy max. 2 cm vastag csíkot, a panel vastagságától függően, középre keresztben is egy csíkot (fektetett H betű).
 3. Válaszfalak ragasztása, habbeton és egyéb könnyűfalazó anyagokból: Csak nem tartó falazatokhoz használható. A ragasztott felületeknek tisztának és pormentesnek kell lennie. Vigyen fel a felületre két csík Soudabond Easyt .A ragasztás azonnal elvégezhető .A réseket töltse ki Soudabond Easy-vel.

A pisztolyhab használatához Soudal kinyomópisztoly szükséges. Csavarjuk rá a pisztolyhab flakont a kinyomó pisztoly csatlakozó részére és a függőlegesen tartott flakonból a pisztoly segítségével nyomjuk ki a habot.
A teljes mennyiség elhasználásáig a flakon a pisztolyra csavarva tárolható, max. 1 hétig. Ha lecsavartuk, a pisztolyt tisztító szerrel alaposan mossuk át.

Adatok
Kiszerelés
Flakon
Cikkszám
082550